abonneer nu
Evenementen

Tien jaar lang verhalen rond de kachel

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 14:37
  • Tien jaar Verhalen rond de Kachel in Koekange. © Artizzl Media / Peter Nefkens

pinterestmail

Koekange - Tien jaar geleden startte Mieneke Bout van Huize Welgelegen in Koekange samen met dichteres Ria Westerhuis met het organiseren van Verhalen en Muziekavonden in de wintermaanden. En met succes. Dit seizoen bestaat Verhalen rond de Kachel precies 10 jaar. In dit jubileumjaar treden artiesten op die in de afgelopen tien jaar al eerder van de partij waren.

Op vrijdag 26 februari vindt de vierde avond van dit seizoen plaats in "De Hooiberg" aan de Prinsesseweg 8 in Koekange. De sfeervolle ambiance en de keuze van de artiesten zorgt voor een ontspannen avondje uit.

Dit keer treden op: Jan Veenstra uit Linde, hij vertelt verhalen in het Drents. Daarnaast brengt hij samen met pianist-zanger Geert Jan Brader de Minamini-meezing-moordenaars-musical. In een kleine 25 minuten verhalen en bezingen ze de beroemde moord op Mina Koes bij het Zwarte gat (1881). Deelname van het publiek wordt op prijs gesteld.

Nicolette Leenstra uit Assen verzorgt de poëzie. Ze leest voor uit haar nieuwste bundel de Reis van de Zeevaarder.

Plaatsen reserveren per mail: info@welgelegen.com De avond begint om 20.00 uur, entree: € 12,50,-- inclusief koffie/thee bij aanvang en home made koek.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.