abonneer nu
Evenementen

Nijeveen gaat blazend het voorjaar in

Geplaatst op Sunday 11 March 2018 18:25
  • © Scala

pinterestmail

Nijeveen - Kinderen uit de omgeving van Nijeveen kunnen een blaasinstrument leren bespelen.

Zij kunnen kennis maken met muziekles bij de nieuwste korte cursus van Scala Centrum voor de Kunsten in samenwerking met muziekvereniging Euphonia in Nijeveen.

Vijf lessen

In vijf lessen, bedoeld voor leerlingen uit de groepen 4 t/m 7, komt de basis van het klarinet- of trombone spelen aan bod. Muzikale voorkennis is niet nodig. De vakdocenten van Scala verzorgen de lessen en de instrumenten worden voor de hele periode beschikbaar gesteld door de muziekvereniging.

De trombonelessen worden gegeven op dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.15 uur en starten op 10 april, de klarinetlessen zijn op woensdagmiddag tussen 13.15 en 14.00 uur en beginnen op 11 april. De lessen vinden plaats op CBS De Wel.

Eindconcert

De jonge blazers sluiten de cursus af met een eindconcert in samenwerking met muziekvereniging Euphonia. Meer informatie en aanmelden (vóór 4 april) kan via de website van Scala: www.ontdekscala.nl of info@ontdekscala.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.