abonneer nu
Muziek

Afscheidspreek van Joshi van Veen met muziek

Geplaatst op donderdag 8 februari 2018 15:57
  • Dominee Joshi van Veen. © Streekredactie / Eelco Kuiken

pinterestmail

Meppel – Joshi van Veen geeft zondag 11 februari zijn afscheidspreek bij de Meppeler Baptistengemeente. In het kader van zijn afscheid is er ook een muzikaal event.

Rap-act De Rechtstaat, blackgospel en de Staphorst band Solid United staan op de line-up.

Thema van de afscheidspreek van Joshi luidt ‘Leef alsof het je laatste dag is. Dus leef zinvol en geniet (n.a.v. Prediker 9: 7-11)’. Tijdens deze toespraak is er muzikale omlijsting door Meppeler muzikanten en zanger/pianist Jafeth Bekx (bekend van de grote sing-inn tijdens de Opwekking-conferentie). Tevens is er een kinderdienst.

Cadeautje voor Meppel

‘Het event is een cadeautje voor de stad Meppel, daarom is de toegang geheel vrij’, aldus de enthousiaste organisatie. Wel vindt er een collecte plaats voor hulporganisatie Compassion. Voor alle bezoekers is een presentje na afloop beschikbaar.

De preek van ds. Joshi van Veen vindt op zondagmiddag 11 februari om 15.00 uur in Dingstede, aan de Gerard Doustraat 13, plaats. Na afloop is er een recensie, de inloop daarvan is vanaf 16.30 uur.

De nieuwe voorganger van de Baptistengemeente Meppel is ds. Wieger Sikkema.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.