abonneer nu
Muziek

Meppelse Sunniva knalt in theatershow

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018 16:28
  • © Zael

pinterestmail

Meppel - Zangeres Sunniva Jager komt met haar band en flamenco danseres Conchita Boon naar Zael in Meppel met de theatershow ‘If it hadn't been for love’.

‘Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn in de stad waar ik geboren ben’, zegt de Meppelse. ‘Ik ga mijn uiterste best doen om te knallen met onze show vol passie en soul.’

Show

If It hadn’t been for love is een show met muziek- en verteltheater. Het combineert een gesproken verhaallijn met een uitgebreid muzikaal repertoire. Verschillende passages worden versterkt door flamencodans en er is veel interactie tussen de muzikanten, de verteller en de danseres. De voorstelling is een intieme en dynamische productie uitgevoerd door een danseres, gitarist, zangeres/verteller, backing vocalist, contrabassist en percussionist.

Het thema liefde kan op momenten een gevoel van afhankelijkheid, radeloosheid, wantrouwen, verslaving en misbruik geven. Thema’s die in de voorstelling de revue passeren. Muziek biedt hierbij troost, herkenning en hoop. Voor de een betekent het de redding, de ander glijdt af, wordt paranoïde en verandert zonder ooit weer te genezen.

Kaarten

Kaarten kosten 17,50 euro of 8 euro voor bezoekers die jonger zijn dan 19 jaar of een inkomen hebben op bijstandsniveau. Kaarten zijn online te bestellen maar ook af te halen bij Boekhandel Riemer Barth aan de Wheem in Meppel of aan de kassa op zaterdagavond 10 maart.

Zael

Zael is Meppeler venue en minitheater voor exposities, concerten, lezingen, debatten en andere bijeenkomsten georganiseerd door Zael of door derden. Zael wordt gesubsidieerd door de gemeente Meppel en de Stichtingen Waarborgfonds en Burgerweeshuis uit Meppel. Zael is gevestigd aan Zuideinde 56 in Meppel. Voor meer informatie: 0522 256470 of info@zael.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.