abonneer nu
Muziek

Meppeler Mannenkoor doet mee aan korenfestival

Geplaatst op woensdag 12 september 2018 14:11
  • Het Meppeler Mannenkoor doet mee aan het korenfestival in Nijverdal. © Meppeler Mannenkoor

pinterestmail

Meppel - Het zangseizoen is begonnen voor het Meppeler Mannenkoor (MMK). De mannen zijn druk aan het repeteren voor het korenfestival voor mannenkoren in Nijverdal, op zaterdag 15 september.

Het korenfestival wordt gehouden door het KNZV-Noordoost. Het doel van deze dag is om de mannenkoorzang in Noordoost Nederland te promoten. Vijftien mannenkoren laten hun repertoire horen op vier locaties in het centrum van Nijverdal. Bijna 700 zangers laten het publiek kennismaken met mannenkoormuziek. Het MMK zingt acht nummers, waaronder ‘If I were a rich man’, ‘Yerushalayim’ en ‘Do you hear the people sing’. Het koor treedt op onder leiding van dirigent Roelof Bosma en pianist Mannes Hofsink.

Oefenavond

Het Meppeler Mannenkoor repeteert iedere donderdagavond aan de Oosterboerweg 11. Wie meer wil weten over het koor kan daar gewoon langskomen. Bellen kan ook: 06-13493647 (Jan Roelof Remmelts)

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.