abonneer nu
Routes

Pluk de dag met frisse wandeling

Geplaatst op Thursday 9 August 2018 13:37
  • © Olga de Lange

pinterestmail

De Stapel - Begin de zomerwarmte op zondag 12 augustus met een verfrissende ochtendwandeling in het prachtige Reestdal. ‘Pluk de dag!’, onder leiding van yogadocent Marijke en wildplukster Olga, wordt in samenwerking met Het Drentse Landschap georganiseerd.

De wandeling met yoga en informatie over eetbare bloemen en planten start om 7.00 uur bij het Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk. Bij terugkomst rond 9.00 uur staat een heerlijk ontbijt klaar. Ervaring met yoga is niet nodig. Aanmelden is verplicht via www.drentslandschap.nl.

Juist met de aanhoudende hitte is het heerlijk verfrissend om ’s morgens vroeg de dag te beginnen in de natuur. Met de warmte is het gezond om in beweging te blijven in plaats van te ‘hangen’. Beleef tijdens de yogaoefeningen de vredige atmosfeer in de vroege ochtend. Geniet van de stilte, hoor de vogels en spot reeën. En ontdek dat de natuur nog veel meer te bieden heeft: ondanks de droogte zijn er nog steeds eetbare planten, bessen te vinden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.