abonneer nu
Theater

Leerlingen Stad & Esch voeren Mamma Mia! op

Geplaatst op dinsdag 4 december 2018 14:02
  • De leerlingen voeren de musical Mamma Mia! op. © Stichting Vester

pinterestmail

Meppel - Leerlingen van Stad & Esch voeren deze maand de musical Mamma Mia! op in Schouwburg Ogterop. Normaal gesproken wordt de musical alleen opgevoerd voor scholieren, maar dit jaar zijn ook andere belangstellenden welkom.

De leerlingen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de teksten, dansjes en liedjes van hun musical Mamma Mia! uit het hoofd te leren. De acteurs, actrices en danseressen voeren de hits van ABBA op. Zoals ieder jaar, komen leerlingen van Stad & Esch in smoking of galajurk kijken naar de musical. Daarna dansen en feesten ze verder op de afterparty.

Extra voorstelling

Dit jaar wordt de musical, in plaats van 2 keer, 3 keer opgevoerd. Dat betekent dat op 7 en 14 december ook andere belangstellenden welkom zijn.

Wie naar de musical Mamma Mia wil kijken, hoeft niet te reserveren. Kaarten worden verkocht aan de deur. Na de musical is er de mogelijkheid om iets te drinken en mee te dansen op de afterparty.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.