abonneer nu
Theater

Nieuwe vereniging presenteert zich tijdens nieuwjaarsconcert De Bazuin

Geplaatst op donderdag 3 januari 2019 11:05
  • De Bazuin © Eigen foto

pinterestmail

Meppel - Christelijke muziekvereniging De Bazuin geeft 12 januari 2019 een nieuwjaarsconcert.

Het orkest van de vereniging speelt dit keer vooral eigentijds en toegankelijk programma. Het repertoire bestaat deze avond onder meer uit film-, musical- en popmuziek. De Radetski-mars ontbreekt overigens niet op het programma.

Voorafgaand aan het optreden van het fanfare-orkest kan het publiek genieten van een première. Een nieuw onderdeel van de vereniging laat zijn namelijk voor het eerst horen. Dit nieuwe onderdeel is het jeugdslagwerkensemble Drumpower. Het ensemble wordt gevormd door leerlingen die minimaal een jaar les hebben en staat onder leiding van Petra Dijkstra. Het fanfare-orkest staat onder leiding van Jan Hibma.

Het concert vindt plaats in de Grote- of Mariakerk in Meppel en begint op 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open. Kaarten zijn te verkrijgen aan de zaal, te koop bij Boekhandel Riemer Barth of vooraf te reserveren via info@bazuinmeppel.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.